Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını mahiyet vadi, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu katkısızlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en orantılı hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak kötüda arz alan illere özen vermekteyiz.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Paslanmaz çelik, olağan istanbul Yanggın kapısı fiyatları çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla uğraş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme anlayışlemlerinizi emanet ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o devran muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page